Meteen naar de inhoud

Zo Sportief

De leukste sport- en spelactiviteiten voor het basis-
en middelbaar onderwijs.

Word sportleider

Zo Sportief werkt met sportleiders in dienst, als stagiaires en als ZZP’er. De sportleiders organiseren begeleid spel, zomerschool, vrouwenfitness, kleutergym en naschoolse activiteiten bij scholen in Den Haag. We zijn een erkend leer- werkbedrijf. Stagiaires gaan bij ons begeleid aan de slag en hebben uitzicht op een vaste baan. We coachen je continue!

Wie zoeken we?
Iedereen met een sportieve achtergrond is welkom! We vragen niet om specifieke kwalificatie van opleiding, omdat we geloven in iemands kwaliteiten. Een pedagogische achtergrond heeft voorkeur, maar is niet noodzakelijk. We zoeken vooral iemand die leergierig, sportief en energiek is. Een goed aanpassingsvermogen en klik met kinderen komen ook goed van pas! Kan jij je hierin vinden? Neem dan contact met ons op en wie weet organiseer jij binnenkort leuke bewegingslessen voor kinderen in Den Haag.

Geïnteresseerd?
 Mail het volgende naar info@zosportief.nl:
– Naam
– Telefoonnummer
– Korte motivatie
– CV

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kun je een keer meelopen en kijken hoe onze lessen gaan. Als dat bevalt, gaan we verder met elkaar!

Vragen?
Neem voor meer informatie contact op via:
06 – 58 70 54 40
info@zosportief.nl